Különleges műköröm minták

Nagyon jó ötletek találhatóak ebben a videóban. Ránézésre bonyolultak, de egy kis odafigyeléssel el lehet készíteni mindet. Különlegességük részletgazdagságukban rejlik.

Az első képen egy színátmenetes alapra porcelán virágok kerültek. A virágok fehér és zöld porcelánporból készültek úgy, hogy először a fehér porcelánba mártjuk ecsetünket, majd az egész porcelángolyót a zöldbe. A virágok szirmai nagyobb golyóból készülnek, amik ellaposodnak, majdnem átlátszóvá válnak közepükön. Egy szirom két golyóból készül, közepén rózsaszín porcelánporból. A virág közepén egy porcelángolyó van, amit az ecset hegyével “kilyukasztunk”. A porcelánvirágok fekete akrilfestékkel vannak kiemelve.

A második képen a virág kék porcelánból készült, egy szirom több golyóból áll. Egy-egy virág szélén narancs és citromsárga golyók vannak egymás mellé sorakoztatva. A szárak és a szirmok zöldje akrilfestékkel készült.

A harmadik képen színátmenetes alapra készült fekete és fehér akrilfestékkel a minta.

A negyedik képen az alap akrilfestékkel készült. A buborékok több színből állnak, a mintát követve a levelek pedig két színű porcelángolyóból lettek kiformázva.

Az ötödik képen két szín harmóniájából áll össze a köröm. Színátmenetes alapon akril festékkel megrajzolt minták vannak, annak tetején két színű golyókból kialakított virágok. A porcelánvirágok különlegessége, hogy vékony ecsettel bordázva készültek a szirmok. Néhány ezüst színű strasszkő is díszíti.

A hatodik és hetedik kép szintén egy színátmenetes alapra, akrillal rajzolt minta.

A nyolcadik képen egy szinte átlátszóra laposított színátmenes virág és strasszkő adja a mintát.

A kilencedik képen teljesen körberajzolt porcelánvirágok láthatóak.

Az utolsó képen az akrilmintás alap készül el, majd utána jön rá a színátmenetes virág és levelek. A virágnál a külső szirmoktól haladunk befelé megépítésnél.